maandag 21 januari 2013

Volg een individuele “Zwart-wit cursus ” bij een gepassioneerde zwart-wit fotograaf thuis!Volg een individuele “Zwart-wit cursus ” bij een gepassioneerde zwart-wit fotograaf thuis!

Neem bij afloop een gesigneerd exemplaar van “Timeless” en een zwart-wit print op A2 van je eigen werk mee naar huis, daarbij een boel nuttige informatie en tips om voortaan perfecte zwart-wit foto´s van je werk te maken.
Breng je digitale of gescande analoge negatieven mee, die gaan we dan omzetten. Ontdek zo mijn werkwijze waarop ik de analoge doka technieken (doordrukken-tegenhouden-contrast-etc.) digitaal toepas op het scherm. Ik kan het je niet enkel laten zien, maar ook de opbouw van je beeld met de zo mooie specifieke grijstinten leren.
We maken prints van je werk, die je zelf omzet in zwart-wit. Heb je andere vragen omtrent je foto werk, de manier van aanpak, opbouw van je portfolio en dergelijke, schrijf ze maar op. Daarover kunnen we samen van gedachten wisselen!
Na het volgen van de cursus is er altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen over je fotografie, of kan ik je nog even op weg helpen, mocht je er niet uitkomen. Dit kan via email of Skype. Je mag ook een afspraak maken om nog eens een kop koffie of thee te halen als je in de buurt bent en de dingen waar je vragen over hebt te bespreken of om nog eens te oefenen samen. Daar zijn verder geen kosten aan verbonden, behoudens evt. printkosten!

Duur van de cursus is een dagdeel van 5 uur, lunch inbegrepen. Koffie, thee, frisdrank, en een hapje tussendoor voorzien!

Info over deze cursus: fotowillem@planet.nl of bel 0645642243. Kosten 150 €